Назад

Дизайн и изработка на уеб сайт за „Надежда“

Клиника „Надежда“ е център за репродуктивно здраве и ин витро оплождане.

Да оставим живот след себе си

Искаме да бъдем запомнени с добрите и важните дела, които сме извършили в живота си. Това е закодирано във всеки един от нас. Разработвайки уеб сайта на център „Надежда“ и придавайки му футуристичен, и иновативен вид чрез паралакс ефект, се надяваме, че сме оставили поне малка следа след себе си.
 

Може би не всеки от вас е чувал за ефекта Паралакс. Това е техника, която включва картинки разположени на няколко слоя, които се движат в уеб сайта с различни скорост/перспективи и създават илюзията за 3D  картина. Тъй като ефектът впечатли нашите клиенти решихме да го приложим за първи път в техния уеб сайт. Малко след пускането на проекта онлайн вече имаме няколко запитвания за гореспоменатата техника.

Те са нашите надежди!

Удоволствието се крие в най-малките неща. Щастието за всяка жена е най-истинско, когато разбере, че може и ще има дете. Взехме участие в проекта на Ин витро център „Надежда“ с вярата, че ще успеем да дарим надежда на всички онези бъдещи майки, които по една или друга причина искат, но не могат да имат деца. Разказите за надеждата на всички тези жени, които са правили дългогодишни опити са публикувани на уеб сайта, точно така, както те са ги разказали. Няма как да не станете съпричастни към тяхната радост, която са изпитали, когато най-накрая са успели да се сдобият с така чаканата си рожба!

Награди за РИЗН

Награди и признания

Първа награда в категория "Уеб дизайн: Общество и институции" на Computer Space

Подобни проекти