Orsay Fashion

Любима марка на жени и момичета
в над 26 държави по света

За проекта

Предоставени услуги

  • Visual identity
  • CX and Content strategy
  • Website design
  • Design system
  • CMS integration
Вижте сайта онлайн

За клиента

ORSAY е една от най-големите модни компании в мебдународен мащаб, която контролира изцяло целия процес от проектирането и производството до продажбата на готовия продукт. Това позволява да се предлага голяма и постоянно актуализираща се селекция на дамски дрехи и аксесоари.

Подход и предизвикателства

При работата с международни брандове с огромна аудитория и световна разпознаваемост, винаги има множество изисквания към всеки детайл. За нас беше както предизвикателство, така и удоволствие да отговорим адекватно на немския перфекционизъм, заложен в сърцето на бранда.

Именно “бързата мода” и постоянната актуализация на колекциите беше предизвикателството, с което се сблъскахме, и постигането на пълна автоматизация на процесите, без човешка намеса, 100% автомагично.

Orsay
Orsay

Автоматизация

След тясна колаборация с немския екип и анализ на наличните данни, успяхме да автоматизираме на 100% попълването на артикулите: категоризация, снимки, размери, маркетингови послания – всичко се случва автомагично, без намеса на оператори 😉

Ние сме амбициозни и гоним резултати. Зададохме си въпрос: Как да бъдем още по-полезни и да автоматизираме напълно всички процеси? Имахме чудесна възможност да реализираме пълна автоматизация на всички процеси по управлението на каталога и го постигнахме – сега всичко се случва автоМагично 😉 Огромен принос за успешната интеграция имат нашите  партньори от GenCloud ERP, с които имаме изградени методи за комуникация между двете системи.

Допълнително оптимизирахме процесите по запазването на стоките във физическите магазини, и използването на магазините като складове за онлайн магазина.

Дизайн

Относно визията заложихме на строга и болд линия на представяне, клиентите на бранда са в много широк спектър: 20 – 50 години. Изработихме пиктограми на облеклата, за да улесним в избора по-възрастната аудитория.

При проектирането на потребителското преживяване, фокусът беше върху мобилните устройства. Процеса на поръчка беше сведен до една стъпка.

Резултати

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dapibus neque eu erat sodales iaculis nec ut ligula. Aliquam a felis nulla. Quisque at aliquam nisl, faucibus suscipit ante. Phasellus rhoncus mi quis sagittis dictum. Aliquam ullamcorper felis eu dolor maximus, non dapibus ex fermentum. Vivamus erat sem, suscipit id consequat eget, faucibus quis sapien.

15%

ръст в броя продажби на месечна база

20%

обща стойност на добавените продукти в количката

10%

ръст в средната дневна посещаемост на сайта