PetMall

Онлайн зоомагазин
№1 в България

За проекта

Предоставени услуги

  • Visual identity
  • CX and Content strategy
  • Website design
  • Design system
  • CMS integration
Вижте сайта онлайн

За клиента

PetMall е най-бързо развиващият се зоомагазин в страната. Историята на бранда стартира през 2015 година, като иновативният подход и отличното представяне онлайн бъзро ги превърна в лидер на пазара. Интересното е, че това е един от малкото търговци, който стартира първо онлайн и след набирането на инерция, разшири пазара си към физически обекти в цялата страна.

Подход

Нашият подход към проекта бе да стартираме с най-необходимите компоненти на магазина и бърз time to market, с фокус към отлично потребителско преживяване и mobile first подход. Допълнително още от самото начало планирахме максимално ефективна структура и архитектура на съдържанието за максимално добри резултати в Google.

Синхронизация на данни

От самото начало на проекта бяхме наясно, че в центъра на успешен онлайн бизнес е отличната синхронизация на данни между различните системи и оптимизацията на оперативните разходи: оналйн магазин, ERP, куриеркси фирми и доставчици.

Именно по тази причина инвестирахме много време, за да постигнем почти 100% автоматизация на процесите и минимизиране на човешки труд по прехвърляне на данни и обработката на поръчки.

PetMall
PetMall

Отлично потребителско преживяване

При проектирането и дизайна на сайта заложихме на mobile first подход, като внедрихме най-съвременните тенденци в ползваемоста, за да могат потребителите лесно и удобно да пазаруват през мобилни устройства.

Персонализация на съдържанието

Всички знаем, че бъдещето на онлайн търговията е в персонализиране на предложенията към клиентите, съобразено с техните навици и покупки. Поставихме си за цел да изградим изключително персонално отношение към всеки потеребител. разбработихме алгоритми, които да анализират потребителските навици и да “предвидят” желанията на клиентите.