PetMall

Онлайн зоомагазин
№1 в България

За проекта

Предоставени услуги

  • Visual identity
  • CX and Content strategy
  • Website design
  • Design system
  • CMS integration
Вижте сайта онлайн

За клиента

PetMall е най-бързо развиващият се зоомагазин в страната. Историята на бранда стартира през 2015 година, като иновативният подход и отличното представяне онлайн бъзро ги превърна в лидер на пазара. Интересното е, че това е един от малкото търговци, който стартира първо онлайн и след набирането на инерция, разшири пазара си към физически обекти в цялата страна.

Подход

Нашият подход към проекта бе да стартираме с най-необходимите компоненти на магазина и бърз time to market, с фокус към отлично потребителско преживяване и mobile first подход. Допълнително още от самото начало планирахме максимално ефективна структура и архитектура на съдържанието за максимално добри резултати в Google.

Синхронизация на данни

От самото начало на проекта бяхме наясно, че в центъра на успешен онлайн бизнес е отличната синхронизация на данни между различните системи и оптимизацията на оперативните разходи: оналйн магазин, ERP, куриеркси фирми и доставчици.

Именно по тази причина инвестирахме много време, за да постигнем почти 100% автоматизация на процесите и минимизиране на човешки труд по прехвърляне на данни и обработката на поръчки.

PetMall
PetMall

Отлично потребителско преживяване

При проектирането и дизайна на сайта заложихме на mobile first подход, като внедрихме най-съвременните тенденци в ползваемоста, за да могат потребителите лесно и удобно да пазаруват през мобилни устройства.

Персонализация на съдържанието

Всички знаем, че бъдещето на онлайн търговията е в персонализиране на предложенията към клиентите, съобразено с техните навици и покупки. Поставихме си за цел да изградим изключително персонално отношение към всеки потеребител. разбработихме алгоритми, които да анализират потребителските навици и да “предвидят” желанията на клиентите.

Резултати

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dapibus neque eu erat sodales iaculis nec ut ligula. Aliquam a felis nulla. Quisque at aliquam nisl, faucibus suscipit ante. Phasellus rhoncus mi quis sagittis dictum. Aliquam ullamcorper felis eu dolor maximus, non dapibus ex fermentum. Vivamus erat sem, suscipit id consequat eget, faucibus quis sapien.

15%

ръст в броя продажби на месечна база

20%

обща стойност на добавените продукти в количката

10%

ръст в средната дневна посещаемост на сайта