RIZN & GenCloud

The New Kids on The Block

През последните 2 години се случиха много неща, като едно от най-важните е дигиталната трансформация на бизнеса. Ние като eCommerce агенция изпитваме огромен натиск от страна на нашите клиенти за разработка и внедряване на всякакви електронни решения – от стандартни търговски сайтове, до цели мащабни B2B решения. Определено тенденцията е клиентите ни да търсят не само изолирани web решения, а цели интегрирани системи от типа на ERP-WMS-CRM-B2B-ECOMMERCE-BI и т.н.

Обхвата на такива системи е огромен и не е по силите само на една компания. За това през последната години стартирахме търсенето на партньор, с който адекватно да предложим такива цялостни решения. Естествения избор не закъсня в лицето на GenCloud Ltd.

Както RIZN има 20+ години опит в изграждането на печеливши онлайн магазини, така и колегите от GenCloud имат 20+ години опит в разработката на бизнес софтуер. Двете фирми имат и друго общо качество – маниакалното желание за изпипване на нещата и страхотната репутация сред клиентите си.

Както вътрешно се шегуваме А-отборите трябва да играят с А-отборите 🙂

Допълнително с GenCloud през годините сме имали множество общи проекти и винаги доведени до успешен край. Реално продуктите на двете фирми са тясно интегрирани, но най-важното е, че споделяме обща визия за развитието на продукти, пазари, бизнеси.

Вече от половин година сме с общо седалище и офис, а екипите на двете фирми работят заедно върху надграждане на текущите ни системи, както и разработката на изцяло нови класове продукти. Вярваме, че големи неща могат да се правят само от големи и сплотени екипи.

В бизнеса има правилото WIN – WIN, с Клиент – RIZN – GenCloud – го издигаме до още по-доброто WIN – WIN – WIN 🙂

Коментирай

Твоят имейл остава защитен и няма да бъде публикуван никъде.