Pepina

Онлайн магазин за най-елегантните
обувки и аксесоари

За проекта

За клиента

PEPINA M – компания създадена в далечната 1991 година се превръща в най-известната и престижна верига за луксозни обувки в България. Днес физическите магазини вече не са единственият начин, по който клиентите стигат до любимите си продукти, онлайн магазина pepina.bg успяват умело да задоволят всички капризи на изисканите си клиенти. Те се възползват от лесни мобилни покупки, еднодневна доставка и 24/7 поддръжка на клиента.

Предоставени услуги

  • Дигитална стратегия и планиране
  • Проектиране и дизайн
  • Внедряване на You.Commerce
  • Микросървисна архитектура
  • Автоматизация на оперативните процеси
  • Интеграция със SPEEDY и ЕКОНТ
  • Оптимизация за търсачки – SEO
  • Създаване на съдържание
Вижте сайта онлайн

Предизвикателството

През далечната 2010 година, когато започнахме работа с Pepina, електронната търговия беше още в зората си. Още повече, продажбата на италиански дизайнерски обувки и аксесоари онлайн беше немислима. За нас най-голямото предизвикателство, беше да убедим екипът, че всъщност могат да достигнат до огромен пазар, за който не са подозирали. И успяхме!

Pepina
Pepina

Подход

Винаги подхождаме гъвкаво, като целта ни е да предоставим максимално бързо стойност за партньорите ни. Първата версия на онлайн магазина включваше най-основни компоненти, за да стартират продажбите през сайта. В този период от развитието на бранда се фокусирахме върху безупречното представяне на продуктите: заснемане, качествени описания, коректни таблици с размери и други атрибути на продуктите.

На по-късен етап внедрихме пълна синхронизация с ERP, което многократно намали нуждата от ръчен труд, както в публикуването на продукти, така и в обработката на поръчки. Допълнително, успяхме да предоставим информация за наличности по магазините в реално време за всеки размер и цвят на моделите.

Как Pepina повиши бизнеса си с елегантен дизайн на своя онлайн магазин?

Как Пепина повиши бизнеса си с елегантен дизайн на своя онлайн магазин?
Pepina.bg продава на дребно едни от най-добрите мъжки и дамски италиански обувки от много години. Те са инвестирали в персонализиран уебсайт за електронна търговия, който позволява на клиентите им да пазаруват лесно техните продукти. За тях създадохме отзивчив уебсайт, който позволява на онлайн посетителите да виждат своите продукти на настолни компютри, лаптопи и мобилни телефони.

Magento 2 беше първата платформа за електронна търговия, която използвахме и това се оказа че не работи добре за Pepina. С Magento 2 прекарвахме твърде много време, опитвайки се да поддържаме платформата и плъгините актуални. Много време беше прекарано и в гасене на пожари, което ни изгуби ценно време, което ни беше необходимо, за да направим изживяването на сайта по-добро и да увеличим процента на реализация.