DiTra

Решения за 3D проектиране и
дигитализирано производство

За проекта

За клиента

ДиТра предлага комплексни решения за инженерно проектиране, програмиране на CNC машини, 3D сканиране, 3D печат и цялостно управление на инженерната дейност. Вече 30 години ДиТра помага на индустриалните фирми у нас да повишават конкурентоспособността си, улеснявайки създаването на иновации.

Предоставени услуги

  • Дигитална стратегия и планиране
  • Проектиране и дизайн
  • Внедряване на WordPress
  • Създаване на съдържание
  • Оптимизация за търсачки – SEO
  • Облачна инфраструктура
Вижте сайта онлайн

За проекта

За нуждите на своя постоянно разрастващ се бизнес и обхват, ДиТра се нуждаеше от партньор, който да се изгради гъвкъв уеб сайт, който да може да обхване различните продукти и дейности на компанията. За изпълнението на тази мащабна задача, компанията се довери на RIZN.

DiTra
DiTra

Подход

Предизвикателството в работата по проекта беше да работим с различни отдели на компаниятя и същевременно да ги обединим в една обща кауза 😉 Съвместно с инжинерите на ДиТра създадохме архитектурата на сайта, която обхващаше над 30 различни шаблона, навигация, продукти, услуги, клиенти и т.н.

За изграждането на сайта решихме да използваме WordPress, защото ни даваше гъвкавост и свобода да постигнем всички нужни шаблони и функционалности. В кратки срокове. 😉

Резултати

Изграждане на високотоехнологична платформа за електронна търговия и непрекъсната оптимизация на оперативните процеси.

+200%

увеличение в продажбите на годишна база

+60%

ръст на конверсиите

№1

онлайн търговец на маратонки