Назад

Изработка на уеб сайт, лого и фирмена идентичност за Me We Events

Направихме сайт, лого и цялостна корпоративна идентичност за Me We Events - вашият гид в света на сватбите и събитията.

Дизайн на лого и корпоративни материали

За нас беше интересно да разгледаме идеите на нашия клиент относно дизайна. Имахме зададена посока от него, която да следваме. Романтично, парти, но в никакъв случай сладникаво. Окончателният вариант, на който се спряхме с клиента, бе лого с форма на сърце в нежно бежов цвят. Получи се много симпатично и закачливо.

От Me We Events с любов

Вашият сватбен и парти гид Me We Events обича интересните сватби и събития. За собственичката на уеб сайта всяка публикация е различна, носеща своята история и даряваща радост на много хора! Както самата тя казва когато получи e-mail на пощата си с нетърпение го отваря и прочита на един дъх. Повечето от сватбите и събитията, които хората споделят с нея се публикуват на сайта. Във всяко едно събитие има личен разказ на празнуващите, тяхната гледна точка и имената на професионалистите, от които са останали доволни във веселия ден. Прекрасно начинание и идея!


"С RIZN се работи много лесно, защото говорим на един език. Страхотни професионалисти са. Изпипват всеки детайл, винаги казват направо това, което ги притеснява. Мисля, че заедно направихме един страхотен проект. Със сигурност за следващия ми сайт или корпоративни материали пак ще избера тях." - Майа Велчева, собственик на Me We Events - гид в света на сватбите и събитията.

Подобни проекти