Назад

Изработка на онлайн магазин за Totally Erected

Totally Erected Store e мултибранд компания, която предлага световно известни марки като Vivienne Westwood , Just Cavalli и Calvin Klein.

totally-erected-magento

Пу си за мен

Работейки по онлайн магазина, се зарибихме да си заплюваме дрехи и аксесоари. Така ни хрумна да интегрираме функционалността „Save for later”. Знаем, че всеки, особено жените, тайничко от работа си разглеждат дрехи, но се случва понякога внезапно да ни изненадат неочаквано. В неистовата си бързина да прикрием следите от сърфирането затваряме всичко и забравяме какво сме гледали. С тази функционалност ще си имате таен съучастник, който ще ви напомня за всичко, което сте си харесали. Яко,нали?

totally-erected-magento

Totally Erected Store + Magento

Иска ли питане, когато става дума за онлайн магазин, то Magento е най-доброто решение.В комбинация с професионално отношение и внимание към клиента крайният продукт винаги има успех. В конкретния случай Totally Erected Store търсеха партньор, който няма да ги остави да се лутат в тъмното, развивайки своя бизнес и онлайн. Е, намерихме се! Дългогодишната ни работа с платформата на Magento ни позволи да предложим на нашия клиент най-подходящата за неговия бизнес комбинация от функционалности и модули.

Totally Responsive Store

Статистиката сочи, че 2013 година е годината на responsive дизайна. Напълно съгласни с тази тенденция, приложихме най-актуалните уеб стандарти за отзивчивост в дизайна на онлайн магазини и създадохме оптимално визуално преживяване на Totally Erected Store за всякакви мобилни устройства и таблети.

Награда за сериала Под прикритие

Награди и признания

  • Втора нагарада в категория "Електронна търговия" на БГ Сайт, ноември 2013
  • Трета награда в категория Онлайн магазин на Български награди за уеб, юни 2013
     

Научете повече за електронната търговия и предимствата на платформата Magento

Тайните на Magento

Желаете ли успешен онлайн магазин с неограничена функционалност?

Поръчай Magento

Подобни проекти