Назад

Изработка на онлайн магазин за ОРИОН

Орион са специализирани магазини за осветителни тела.

ОРИОН + Magento

Орион е най-известното съзвездие, което е видимо от всяко кътче на Земята. А Magento е най-използваната и мощна платформа за изработка на онлайн магазини. Отново използвахме Magento именно заради всички функционалности, които ни предоставя.
Една от най-интересните функции, допълнително модифицирани от нас, е предложението на подходящ вид и брой на крушки за избрана лампа. Това е голямо удобство за всеки клиент, защото само с един клик можем да закупим всичко необходимо, без да се чудим от къде, какви и колко броя крушки са ни необходими за осветителното тяло.
Внедрихме и модул за онлайн маркетинг, който позволява получаването на различни отстъпки както при споделянето на даден продукт в социалните мрежи – Facebook, G+, Twitter, така и при споделянето на главната страница.

Виенски Блясък

Все едно сме на Виенския бал! Полилеи, пищни лампи, толкова много разкош и светлина. И не само... Разглеждаме онлайн магазина, и заслепени от блясъка стигаме и до класическа, семпла лампа. Както се казва има за всеки вкус по нещо. Ние обаче се размечтахме за Австрия и за Сваровски. Да, известният кристал също намира приложение при изработката на лампите на нашите клиенти. Абе изобщо...стилна работа!

Научете повече за електронната търговия и предимствата на платформата Magento

Тайните на Magento

Желаете ли успешен онлайн магазин с неограничена функционалност?

Поръчай Magento

Подобни проекти