Назад

Изработка на онлайн магазин за BLOK

BLOK е streetwear/skate магазин, който е ексклузивен представител за България на марките SUPRA Footwear, KR3W Denim Co., DGK и още много други street брандове.

РазBLOKирахме стереотипите

Вие сигурно сте от онези хора, които не обичат или нямат време да обикалят по магазините, нали? Със сигурност тогава идеята на BLOK да присъстват и онлайн ще ви се понрави. За приятното ви пазаруване 24/7 е виновно до голяма степен Magento. А на нас инструкции за използването му не са ни нужни, защото сме се специализирали. Като си представим колко време чакаме в обикновен магазин докато ни осведомят дали нашият номер обувки е наличен, започва да ни цепи главата. В BLOK обаче го измислихме практично - само с едно движение на мишката достигаме до всичко, което ни интересува за продукта. Добавяйки и факта, че можем да си лежим на диванчето, да си похапваме нещичко зад компютъра докато си избираме нови кецове или дънки онлайн, дали не е доста по-яко да си пазаруваме от вкъщи?

magento-blok

BLOK + Magento

Изработихме онлайн магазина на Magento – надеждната платформа за онлайн търговия с богата база от функционалности и промоционални пакети. За Blok използвахме модул за „Любими продукти“, с който можете да създадете собствена колекция от продукти, дори и без регистрация. Модулът позволява следене и анализ на най-харесваните продукти и съответно тяхното последващо промотиране. Много удобна и полезна функционалност за самите търговци!

Научете повече за електронната търговия и предимствата на платформата Magento

Тайните на Magento

Желаете ли успешен онлайн магазин с неограничена функционалност?

Поръчай Magento

Подобни проекти