Назад

Изработка на уеб сайт за Винпром Ямбол

Винпром Ямбол е известна като най-старата винарска изба в Южна България с 80 годишна традиция в производството на вина и ракии.

Качествено грозде за качествени напитки!

За всеки повод и през всеки сезон са подходящи гроздовите напитки на нашите клиенти. Червени и бели вина, розе и ракии са основните продукти на винпрома. Слънце, земя, много работа и любов са необходими за превръщането на всяка бутилка от обикновена в такава с многобройни награди и признания. Всяка година Винпром Ямбол доказват качество и добър вкус на алкохолните си напитки на редица конкурси както в България, така и в чужбина. Найстина превъзходен цвят и вкус!
 

Дар от природата!

Не случайно виното е напитката на боговете, а и както гласи известната латинска сентенция - „Във виното е истината“. След една чаша вино сме усмихнати, релаксирани и готови за философски размишления. Мисли споделени с нашето семейство, в компания, сред природата...Във всяка реклама на нашите клиенти присъстват образи, които ни карат да се чувстваме добре и комфортно с традициите и историята. In Vino veritas! Наздраве:)

Подобни проекти